Dyer Automatike GLOBBUS Since 2000

Subtitle

Blog

Dyer Automatike

Posted by globbus on July 1, 2009 at 4:45 PM

Ndërrmarrja GLOBBUS që nga viti 2000 e specializuar për :

 

- Dyer për garazha

 

- Dyer Industriale

 

- Dyer me senzor

 

- Motor për dyer rrëshqitse dhe dyer me krahë

 

- Rampa/Laura për parking

 

- Paisje hidraulike për ngarkim-shkarkim të malrave

 

Përfaqësues i autorizuar i Kompanive më të njohura Europiane si :

 

- NORMSTAHL GARAGENTORE GERMANY

 

- NICE ITALY

 

- TECSEDO ZVICER

 

- DITEC ITALY

 

- ALTIM ITALY

 

Pervoj 14-Vite

 

Garncion prej 2-10 Vite

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

251 Comments